Voedingssuppl.

ROCLGROEP
A. Snijder
S. Woolderink
Zuiveringweg 68
8243 PE Lelystad
The Netherlands
Email: info@rocl.nl

0320-212684
Web http://www.rocl.nl

 

 

ROCL uitgebreid met internetwinkel www.rocl.nl.

 

 

ROCL is sinds kort uitgebreid met een webshop, het is dan nu ook mogelijk om direct een artikel uit te zoeken en te bestellen via internet.

 

Internet is niet meer weg te denken in deze maatschappij en dat merken wij ook, vanuit het gehele land komen de bestellingen al binnen.

Via internet is het heel gemakkelijk om het artikel te zoeken en te bestellen bij www.rocl.nl. het assortiment is zeer uitgebreid en biedt voor de bezoeker op de website een zeer duidelijk overzicht.

De aankoop van een artikel wat niet altijd meer in een gewone winkel te koop staat, kunt u nu wel via de webwinkel kopen. Kijkt u zelf maar eens op de website, en doe uw voordeel uit duizenden sportartikelen zoals in en outdoor spellen, darts, biljarts, pool- en snooker, jeu de boules, fitness, zwem, tennis, badminton, vecht en krachtsport, basket- en volley- en voet- en hand- en honkbal, NSD powerball, skeelers, skates, skateboards artikelen en nog veel meer.

 

Buiten het sportartikelen assortiment heeft de website ook een groot assortiment aan recreatie en luxe artikelen o.a. zwembaden, sauna- en zwembadartikelen, sauna en infrarood cabines, whirlpools, zonnehemels, fitness apparatuur en een breed assortiment voedingssupplementen.

 

 

ROCL Internet; een internet netwerk van wederverkopers die de mogelijkheid hebben om de producten van ROCL te verkopen aan consumenten via een eigen webwinkel bijvoorbeeld de artikelen van, www.actiedarts.nl

Tevens kunt u hier ook een groot assortiment voedingssupplementen vinden.

 

 

ROCL en verenigingen

 

Naar aanleiding van het bericht dat clubs en verenigingen geen aanspraak meer kunnen maken op eventuele gemeentelijke subsidies hebben wij van ROCL een passende oplossing voor u.

 

Voorstel kledingcontract Amateurvereniging  

 

Indien uw vereniging over wil gaan op kleding (clubtenue bestaande uit shirt/broek/kousen) dan is dit bij ROCL mogelijk.

Ook voor producten die geleverd moeten worden aan de club, zoals bijvoorbeeld trainingspakken en tassen, kan de vereniging kiezen uit verschillende mogelijkheden via ROCL.

 

 

Voorwaarden

  • Duur contract minimaal 2 jaar 
  • Bestellingen producten minimaal 13 stuks 
  • Bestellingen overige producten per stuk 
  • Gedurende de contract periode mag ROCL zich presenteren als kledingsponsor 

 

Prestatie ROCL en Detaillist

  • De vereniging ontvangt de komende contract periode ieder keer bij aanvang van het seizoen de komende 2 jaar voor haar eerste selectie, bestaande uit maximaal 15 spelers, zowel een thuis- als uittenue gratis (shirt,broek,kousen), alsmede 1 keepers tenues.
  • De vereniging krijgt deze tenues in het eerste seizoen aangeleverd in een teamtas. Ook deze teamtassen ontvangt de vereniging gratis.
  • Op alle bestellingen van onze overige artikelen ontvangt de vereniging een korting in overeenstemming met de detaillist.

 

Prestatie vereniging

  • Advertentie in clubmagazine
  • Vermelding op Website
  • Reclamebord langs hoofdveld

 

- ROCL ; levert al aan: particulieren, hotels, verenigingen, clubs, ziekenhuizen, politie, brandweer, landmacht, marine, handelaren, instellingen, gevangenissen, opvanghuizen, buurthuizen, gemeentelijk instellingen, overheid, sportscholen, sportverenigingen, fysiotherapeuten, huisartsen, sportzaken en overige detaillisten.