Voetbalscholen

Eerste Nederlandse Voetbalschool
Schotenhof 37
4841 RM Prinsenbeek
Telefoon/fax: 076-5416172

Gelderse Voetbal Academie

Van der Rennestraat 11

7037 AP Beek

tel : 0316-532340

Mob: 06-51983732

 

Twentsche Voetbalschool

Frank Eulderink: 06 13 64 29 26

W. www.twentschevoetbalschool.nl

 

Op de Twentschevoetbalschool leer je hoe je met de bal moet omgaan. De bal zal door onze oefeningen een vriend van je worden. Zelf zullen de spelers hieraan ook moeten werken door dagelijks bij hun huis bewegingen te oefenen. Schijn en passeer bewegingen zijn heel goed aan te leren zonder weerstand. Deze bewegingen kunnen thuis elke dag 10 minuten worden geoefend. In een later stadium wordt hier de weerstanden van ruimte en tegenstanders aan toegevoegd.

"Voetbalcollege Leiden"

Zuster Reichertstraat 28
2331 CS Leiden
Mobiel: 06-51662559
W. www.voetbalcollege.nl 
   

  

 De trainingscursussen van “Voetbalcollege Leiden” zijn al vijf jaar een groot succes. Het is mogelijk om op diverse niveaus te trainen!

 

“Voetbalcollege Leiden” is er voor de jeugdspeler van 6 tot en met 14 jaar die, naast de training op de voetbalclub, gemotiveerd is om 1 uur per week balvaardigheid/techniektraining te volgen. Het programma bestaat uit:

  

Basistechnieken,

Passeerbewegingen,

Balcontrole,

Kopspel,

Schijnbewegingen,

1:1 duel (aanvallend –verdedigend),

Traptechnieken,

Coördinatieoefeningen,

Afwerken op doel,

Positiespel,

Partijspel

(T)Huiswerk.

 

“Voetbalcollege Leiden” biedt jeugdvoetballers de kans om zich spectaculair te verbeteren. Het spreekt voor zich dat de één beter en sneller leert dan de ander. De snelheid van de ontwikkeling hangt af van het talent en van het ontwikkelen door zelfstandig te oefenen. Het zelfstandig oefenen speelt een belangrijke rol bij deze “opleiding”.

Spelers die zelfstandig oefenen, zijn gemotiveerd en gedreven om zich technisch te verbeteren. Ook in gemotiveerdheid en gedrevenheid zullen verschillen te zien zijn. Feit is dat iedere speler zich kan verbeteren en op “Voetbalcollege Leiden” ook de ruimte krijgt om technieken toe te passen. Tevens worden spelers gestimuleerd om acties te maken.

 

Inzet en vooral de wil bij de jeugdspeler zijn de belangrijkste elementen om de speler te vormen tot een creatieve speler!

Voetbal City 

Emil Noldestraat 3

1328 LL Almere 

06 - 558 716 85

E.  Info@voetbalcity.nl

W. www.voetbalcity.nl

 

Voetbal City het grootste voetbalfeest van Nederland

 

Welke speler wil niet voetballen in een voetbalstad?

Bij Voetbal City kan dit. Voetbal City bouwt een voetbalveld om tot het paradijs voor de jeugdige voetballer.

 

Boarding voetbal, levend tafelvoetbal, snelheid schieten, gericht schieten, panna voetbal zijn o.a. onderdelen van Voetbal City.

 

Wilt u Voetbal City op uw sportpark?

Vraag naar de mogelijkheden.

Voetbalschool Techniek

Correspondentie:
Postbus 20657
1001 NR AMSTERDAM

Telefoonnummer:
06 33 972 444 / 06 19 675 703

info@voetbalschooltechniek.nl

www.voetbalschooltechniek.nl

 

Voor een trainer is het belangrijk dat hij de technieken voor kan doen. Een goed voorbeeld doet goed volgen. Als een speler de technieken beheerst dan kan de trainer de betreffende speler de technieken voor laten doen. Alleen verbaal valt niet duidelijk te maken aan spelers hoe de technieken gedaan moeten worden. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden.

De opleiding bestaat uit 4 Modules, opgedeeld in 5 trainingen van ieder 2 uur.

XtraSoccer4U Academy
Sportcomplex Varkenoord 
Buitendijk 120
3078 XC Rotterdam
tel: 0031(0)104326072 
tel: 0031(0)651817621

 

Xtrasoccer 4U academy is een voetbal jeugd opleiding, gevestigd in Rotterdam.
Xtrasoccer 4U biedt ambitieuze voetballers en keepers de kans om zich door middel van Xtra-trainingen te ontwikkelen "VAN GOED NAAR BETER, VAN BETER NAAR TOP"
 
De jeugdopleiding heeft als doel om op niveau te trainen gerelateerd aan elke leeftijdsgroep van kinderen tussen 6 en 18 jaar.(e.v.t. ook ouder) 
 
Ons hoofddoel is om jeugdspelers te leren wat de juiste principes, juiste basis en de juiste technieken zijn, zodat zij effectieve individuen en team spelers kunnen worden van het hoogst haalbare niveau en staan normen en waarden bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn van mening dat tot ongeveer je dertiende jaar je individuele ontwikkeling belangrijker is dan de ontwikkeling als team om zo tot een waardevol teamspeler uit te groeien.