Voetbalreizen

Voetbal on Tour

Bisschop Bekkerslaan 32

5628 RC  Eindhoven

Tel. 06-21819883

Tel. 06-55555258

W. www.voetbalontour.nl

E.  info@voetbalontour.nl

 

 

Voetbalreizen boekt u bij VoetbalOnTour

 


Het startpunt voor een onvergetelijke voetbalreis naar één van uw favoriete Europese topclubs! Droomt u er ook wel eens van om de beste spelers van het mondiale voetbal in levende lijve te zien in de mooiste stadions van Europa ??

 

Dan heeft u nu de kans om deze droom in vervulling te laten gaan! VoetbalOnTour heeft namelijk elke dag een uitgebreid aanbod aan topwedstrijden, verspreid over de mooiste steden van Europa, waar U uit kunt kiezen!

 

De verschillende Europese topcompetities hebben allemaal hun eigen karakteristieke voetbalsfeer en voor iedere voetballiefhebber is het een onvergetelijke ervaring om eens goed en onbezorgd van zo’n sfeer te proeven.  

 

Krijgt u al kippenvel bij de gedachte aan het massaal gezongen You’ll Never Walk Alone in een vol Anfield Road? Of gaat uw voorkeur uit naar een voetbalreis naar Manchester United, de club van Edwin van der Sar en Wayne Rooney? Misschien gaat uw hart wel sneller kloppen bij de gedachte aan de acties van Robin van Persie of Cesc Fabregas?

 

Droomt u er al jaren van een keer The Old Firm in Schotland bij te wonen? Ziet u liever Villa, Messi of Xavi swingen in Camp Nou? Of bent u een groot fan van de Koninklijke uit Madrid met haar sterren Christiano Ronaldo, Özil en Di Maria ? Zal Bayern München onder aanvoering van Mark van Bommel, Arjen Robben en Louis van Gaal het seizoen van 2009-2010 kunnen evenaren of steekt het vernieuwde Schalke 04, met haar topspelers Farfan, Huntelaar en Raul daar een stokje voor?

 

Het kan natuurlijk ook dat u liever plaats neemt tussen de gepassioneerde tifosi in de Serie A, waar gelouterde topvoetballers als Zlatan, Robinho, Milito en Wesley Snijder de dienst uitmaken?

 

Aarzel dan niet langer om een voetbalreis te boeken, want VoetbalOnTour maakt uw dromen waar en biedt geheel verzorgde voetbalreizen naar uw favoriete bestemming! . Onze voetbalreizen arrangementen zijn inclusief retourvlucht, hotelovernachting(en) en wedstrijdticket. De prijzen die wij hanteren zijn altijd inclusief alle toeslagen en overige kosten*, zo komt u bij het boeken van een voetbalreis niet voor vervelende verrassingen te staan. .

 

* luchthavenbelasting en boekingskosten